Over mij

bewerkt-rood

Welkom op mijn website!

Laat me mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sonja Verhagen, 42 jaar oud en ik ben een ervaren professional met meer dan 15 jaar ervaring in Human Resources.

Mijn reis in de wereld van HR begon meer dan een decennium geleden, en sindsdien heb ik een schat aan kennis en expertise opgebouwd in uiteenlopende HR-rollen. Ik heb organisaties van verschillende groottes en industrieën geadviseerd en ondersteund, en ik krijg veel energie van het zoeken naar waardevolle en duurzame HR-oplossingen die bijdragen aan het succes van bedrijven en het welzijn van hun medewerkers.

Gedurende mijn carrière heb ik me gespecialiseerd in diverse aspecten van HR, waaronder werving en selectie, talentontwikkeling, personeelsbeheer, payrolling, arbeidsrecht (zowel Nederlands als Belgisch), en beleidsontwikkeling. Mijn inzicht in de dynamiek van de arbeidsmarkt en mijn vermogen om strategische HR-initiatieven te ontwikkelen, hebben bijgedragen aan het succes van talloze organisaties.

Ik ben ervan overtuigd dat HR niet alleen draait om processen en procedures, maar ook om het begrijpen en ondersteunen van de mensen binnen een organisatie. Mijn benadering is persoonlijk en mensgericht, en ik ben toegewijd aan het opbouwen van sterke werkrelaties en het bevorderen van een positieve werkcultuur.

Als u op zoek bent naar een ervaren HR-professional die uw organisatie kan ondersteunen in een steeds veranderende zakelijke omgeving, neem gerust contact met mij op om in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en te helpen bij het realiseren van uw HR-doelstellingen. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor uw organisatie en medewerkers.

Met vriendelijke groet,
Sonja Verhagen